Icecon AB

 

icecon panorama om icecon small

 • Icecon gruppen

  ”Din IT partner”

  Icecon AB startades 2010-2011 och idag har koncernen över 40 medarbetare och en årsomsättning på över 80 MSEK. Vår målsättning är att arbeta nära kunden och har därför valt att ha lokala kontor på flera orter i Sverige, Göteborg, Umeå, Kramfors och Luleå. Vi är en totalleverantör inom IT och är Business Partner till bland annat IBM, Microsoft & Huawei. Detta ger oss möjligheten att erbjuda systemutveckling, integration, drifttjänster, övervakning, försäljning av infrastruktur/ hårdvara.20150608 Icecon 012

  Den lokala närvaron gör att vi bättre kan tillgodose kundernas behov och våra duktiga utvecklare, som behärskar allt från RPG till .net, håller kritiska system produktiva och välmående. Detta vinnande koncept har gjort att vi över åren förstärkt vår position som en ledande leverantör med en stark tillväxt.

  Från vår moderna driftcentral erbjuder vi driftlösningar, applikation/ infrastruktur som tjänst och övervakning av kunders IT-system. Allt vi levererar kan dessutom finansieras med vårt eget finansbolag, Icecon Finansservice AB.

 • Historik

  Historik