Icecon AB

 

Jobb

Placeringsort

Sista ansökningsdag 

RPG-Konsulter Umeå 30 Sept Läs mer..
Integrationskonsult Luleå 30 Sept Läs mer..
IT-säljare Umeå 30 Sept Läs mer..
 

Är du vår nya Integrationskonsult?

 

 

Behovet av integrationer växer när de IT-system man använder behöver utbyta information med varandra. Nya system tillkommer och gamla byts ut för att verksamheten ska kunna effektiviseras. Vi på Icecon vill därför utöka vårt Integrationsteam med ytterligare resurser.

Vill du ha en spännande och utvecklande roll på ett företag som jobbar med att effektivisera och underlätta för våra kunder? Är du spindeln i nätet som får applikationer och system att fungera tillsammans? Då är tjänsten som Integrationskonsult på Icecon något för dig!

Icecon erbjuder en portfölj av tjänster och produkter, där du med den kan utvecklas både som person och som konsult. Teamet som du kommer att tillhöra består av specialister på högsta nivå. Vi arbetar i en modern Java-baserad integrationsplattform som heter Xtellus Business 360.

Vi integrerar lösningar inom:
o Affärssystem
o Verksamhetssystem
o Lönesystem
o Workflowsystem
o Projektsystem
o Beslutsstöd
o EDI, ”Electronic Data Interchange”
o Mobila system

 

Vi söker dig som är redo för nästa steg i din konsultkarriär, som har intresse för utveckling och förmåga att hitta lösningar. Du ska ha erfarenhet av arbete med systemintegration och ha minst 3-års akademisk utbildning med inriktning mot IT. Du bör ha arbetat med kundkontakter och vara van vid att jobba i projekt.

Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst. Vi söker en lagspelare som alltid lyckas kombinera en hög aktivitetsnivå med att ha roligt tillsammans med kollegorna.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Plats: Luleå, Stationsgatan 46
Kontaktperson: Jonas Nygård, Försäljningschef, 0920-520283, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är du vår nya IT-säljare?

 

Vår satsning på att vara den mest kvalificerade och kompetenta Citrixpartnern i norra Sverige fortsätter. Vi behöver nu rekrytera fler toppresurser till vårt kontor i Umeå.

Vill du ha en spännande och utvecklande roll på ett företag som ligger i framkant med den senaste tekniken? Är du vår nästa toppresurs med intresse för försäljning? Då är tjänsten som säljare på Icecon något för dig!

Icecon erbjuder en portfölj av tjänster och produkter, där du med den kan utvecklas både som person och som säljare. Teamet du kommer tillhöra består av specialister på högsta nivå. Du kommer att ha fast lön och en rörlig del som du har god möjlighet att påverka genom din försäljning.

Som säljare på Icecon kommer du att ansvara för att jobba upp en egen kundstock samt även bearbeta och vidareutveckla Icecons befintliga kundstock i regionen och på andra orter. Du har ansvar för hela försäljningsprocessen, från att hitta nya leads, ta första kontakt med kunden till affärsavslut. Du rapporterar direkt till försäljningsansvarig och arbetar i ett team av säljare och tekniker för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Vi söker dig som är redo för nästa steg i din försäljningskarriär, som har intresse för teknik och en vana att möta kunder och att bygga nya relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från IT-branschen men det viktigaste är dock ett brinnande intresse för försäljning och en stark vilja att lyckas! Du tar ansvar för dina resultat, sätter kunden i centrum och drivs av att göra affärer. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete krävs det att du har ett starkt driv och en hög ambitionsnivå.

Tjänsten innebär kontakt med kunder på såväl svenska som engelska, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i dessa språk både muntligt och skriftligt.

Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst. Vi söker en lagspelare som alltid lyckas kombinera en hög aktivitetsnivå med att ha roligt tillsammans med kollegorna.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Plats: Umeå, Södra Ersmarksgatan 5-7
Kontaktperson: Jonas Nygård, Försäljningschef, 0920-520283, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utvecklare och verksamhetskonsulter till Finans- och Fordonsbranschen

 

Uppdragsbeskrivning

Erfarna utvecklare som kan RPG i olika varianter, RPG/400, ILE RPG, RPG Free Format, CL Programmering, SQL etc. för IBM i (AS/400) sökes för intressanta uppdrag inom finans- och fordonsbranschen. Erfarenhet från någon av dessa branscher värdesätts men är inget krav. Du kommer att arbeta med utveckling av våra kunders verksamhetssystem och ingå i ett team med ett tiotal erfarna medarbetare i en organisation med mycket låg personalomsättning. Placeringsort är Umeå. Resor i tjänsten kan förekomma.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är noggrann och systematisk, fungerar bra i ett team och trivs i en professionell miljö. Du har en passion för teknik, kreativa lösningar med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du flexibel, engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som strukturerad, kvalitetsmedveten, lagspelare samt social och kommunikativ.

Om Icecon

Icecon AB startades 2011 och idag har koncernen 25 medarbetare och en årsomsättning på över 65 MSEK. Vår målsättning är att arbeta nära kunden och har därför valt att ha lokala kontor på flera orter i Sverige; Göteborg, Kramfors, Umeå och Luleå. Icecon är en totalleverantör inom IT och Business Partner till bland annat IBM / Microsoft och Huawei. Vi erbjuder systemutveckling, integration, drifttjänster, övervakning, försäljning av infrastruktur/ hårdvara. Allt som Icecon erbjuder kan vi finansiera genom eget finansieringsbolag.

Är du intresserad, kontakta:

Björn Orvestad, +46 705 152230, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bo Johannesson, +46 761 425354, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.